БРАДВИ И ЧУКОВЕ

Чукове и брадви за дърводелци и строителни работници. Чукове с квадратно чело и тип "кози крак", гумени чукове. Брадви с оликотена дръжка и нож от кована стомана.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кофражен Чук с Ръкохватка от Фибростъкло 600 гр. Австрия
  Чука е оборудван с магнитен фиксатор, който значително улеснява работата, а ергономичната ръкохватка спомага за здравия захват на инструмента и работата с една ръка. Магнитен, от кована въглеродна стомана С дръжка от фибростъкло Мека ръкохватка за здрав и сигурен захват Произвежда: Er..
  Чука е оборудван с магнитен фиксатор, който значително улеснява работата, а ергономичната ръкохватка спом...
  26,90 лв.
 • Кофражен Чук с Ръкохватка от Фибростъкло 600 гр.
  Чука е оборудван с магнитен фиксатор, който значително улесняваа рабитата, а ергономичната ръкохватка спомага за здравия захват на инструмента и работата с една ръка. Магнитен, от кована въглеродна стомана С дръжка от фибростъкло Мека ръкохватка за здрав и сигурен  захват Произве..
  Чука е оборудван с магнитен фиксатор, който значително улесняваа рабитата, а ергономичната ръкохватка спо...
  19,60 лв.
 • Кофражен Чук с Фибергласова Ръкохватка 600 гр.
  Няма и да гоните търкалящи се пирони, защото те ще се фиксират сами върху ударника, благодарение на добре скрития магнитен фиксатор, а Фибергласовата ръкохватка спомага за работата с една ръка. Магнитен, от кована въглеродна стомана Със запечатана дръжка от фибростъкло Мека ръкохватка срещ..
  Няма и да гоните търкалящи се пирони, защото те ще се фиксират сами върху ударника, благодарение на добре...
  23,30 лв.
 • Професионален Тенекеджийски Комплект
  Професионален комплект за тенекеджийската работилница и сервиза. В комплекта: 3 бр. чукове с различни форми 4 бр, наковални с различни форми Доставя се удобен куфар за съхранение. ..
  Професионален комплект за тенекеджийската работилница и сервиза. В комплекта: 3 бр. чукове с раз...
  76,90 лв.
 • Кирка Мини с Гумирана Дръжка от Фибростъкло
  Кирката е направена по метода на свободно коване от стомана марка тип 50. Твърдост - 48 HRc. Имат ергономична дръжка от фибростъкло, амортизираща удар. Предназначени са за разцепване на полезни изкопаеми, камъни, разрушаване на елементи на железобетонни конструкции, стара тухлена зидария. Използват ..
  Кирката е направена по метода на свободно коване от стомана марка тип 50. Твърдост - 48 HRc. Имат ергоном...
  19,90 лв.
 • Ковашки Чук с дръжка от фибростъкло 5000гр
  На ударно-спусковия механизъм е придадено селективно закаляване, осигуряващо специална твърдост и якост (52 HRc). Чукът е направен от стомана 50 и е покрит с черен лак.  УСП е леко изпъкнал и шлифован от двете страни. Дръжката от фибростъкло е с гумена накладка и поема отлично вибрациите на уда..
  На ударно-спусковия механизъм е придадено селективно закаляване, осигуряващо специална твърдост и якост (...
  69,60 лв.