НИВЕЛИРИ

Нивелири с различни размери и начин на работа.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Линеен Саморегулиращ Лазерен Нивелир със Статив
  Самонивелиращият се линеен лазерен нивелир CIMEX е безценен помощник при монтаж на кухни, шкафове, врати, гипсокартон, плочки и други. Предназначен за употреба в затворени помещения. Самонивелиращият се лазерен нивелир, предлага работен обхват на лъча до 10 метра (без очила). Предлагаме ви го на най..
  Самонивелиращият се линеен лазерен нивелир CIMEX е безценен помощник при монтаж на кухни, шкафове, врати,...
  136,60 лв.
 • Нивелир Алуминиев Тип Релса с подвижен либел - 3 либела 400 мм
  Нивелирът е направен от твърд двутавров алуминиев профил. Теглото на погонен метър – 0,30 кг. Анодирано покритие. Една от либелите е за обръщане и позволява използването на нивелира за проверка на произволни ъгли. Точността – 1 мм (0,057 градуса). Рзмер: 400 мм Произведено от MATRIX  - ..
  Нивелирът е направен от твърд двутавров алуминиев профил. Теглото на погонен метър – 0,30 кг. Анодирано п...
  7,90 лв.
 • Нивелир Алуминиев Тип Релса с подвижен либел - 3 либела 1000 мм
  Нивелирът е направен от твърд двутавров алуминиев профил. Теглото на погонен метър – 0,30 кг. Анодирано покритие. Една от либелите е за обръщане и позволява използването на нивелира за проверка на произволни ъгли. Точността – 1 мм (0,057 градуса). РАЗМЕР: 1000 мм Произведено от MATRIX  - ..
  Нивелирът е направен от твърд двутавров алуминиев профил. Теглото на погонен метър – 0,30 кг. Анодирано п...
  16,90 лв.
 • Алуминиев релсов Нивелир с 3 либела (1 подвижна) 600 мм
  Нивелирът има три либела за проверка на разлики в хоризонтала и вертикала, като единият от тях е подвижен. Изработен е от твърд двутавров алуминий с дължина от 600 мм. Благодарение на фрезуваният корпус на нивелира, той е удобен при работа с ВиК инсталации. Измервателна точност - 1 мм (0,057 градуса..
  Нивелирът има три либела за проверка на разлики в хоризонтала и вертикала, като единият от тях е подвижен...
  13,90 лв.
 • Алуминиев релсов Нивелир с 3 либела (1 подвижна) 800 мм
  Нивелирът има три либела за проверка на разлики в хоризонтала и вертикала, като единият от тях е подвижен. Изработен е от твърд двутавров алуминий с дължина от 800 мм. Благодарение на фрезуваният корпус на нивелира, той е удобен при работа с ВиК инсталации. Измервателна точност - 1 мм (0,057 градуса..
  Нивелирът има три либела за проверка на разлики в хоризонтала и вертикала, като единият от тях е подвижен...
  16,60 лв.
 • Лят Нивелир 600 мм
  Лят, алуминиев, удароустойчив нивелир с дължина от 600 мм и 2 либели. Удобен при работа с фаянс или други подови плоскости и настилки, както и е подходящ при работа върху зидарии. Стабилно прилепва към повърхноста и позволява допълнително наместване на метериала благодарение на гумираната си ударни ..
  Лят, алуминиев, удароустойчив нивелир с дължина от 600 мм и 2 либели. Удобен при работа с фаянс или други...
  19,90 лв.